Суббота, 18.05.2024, 12:37
Скачать бесплатно. Нужны журналисты!
Приветствую Вас Гость | RSS

Популярные релизы
Рекомедуем
СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО
Игры
Музыка
Клипы
Аудиокниги
Полезные программы
Сериалы
Приколы
Фильмы
Журналы
Новинки кино!
Наш опрос
Что бы Вы хотели видеть на сайте?
Всего ответов: 138
Мини-чат
200
Меню
Главная » 2009 » Январь » 16 » Multisim 10 (скачать)
Multisim 10 (скачать)
13:21

Опис програми Multisim 10 Basic

Multisim.
Інтуїтивний редактор схем програми Multisim дає можливість за рахунок економії часу на малюванні залишати більше часу на конструювання.
Multisim такий побудований, що вам немає необхідності перемикатися від розміщення деталей до режиму розводки, як в інших аналогічних програмах.
Multisim поступає до замовника з повною базою з 16,000 деталей і включає імітаційну модель, схематичний символ, електричні параметри і макет для розводки.
Також є безкоштовний доступ до центру конструювання (Design Center), в якій є більше 12 мільйонів деталей в пошуковій базі даних.
Функції SPICE імітації: SPICE-имитация індустріального стандарту, XSPICE посилення для розширення Berkeley SPICE3 можливостей, імітація з підключенням VHDL і Verilog, інтерактивна імітація, широкий набір джерел, включаючи DC, синусоїдальний, імпульсний, пилкоподібний, випадковий, AM, FM, програмне моделювання, змішана аналого/цифровая імітація, сучасні алгоритми для дозволу проблем пересічних ланцюгів, розширені опції для отримання компромісу швидкість/точність.
Функції радіочастотної імітації: SPICE посилення для високочастотної імітації, RF інструменти і аналізи, RF моделі і мэйкеры моделей.
Multisim – єдиний спільноцільовий імітатор для використання з частотами понад 100 MHz, де SPICE зазвичай стає непрацездатним.
Радіочастотний набір програми Multisim включає спеціальну бібліотеку деталей, мэйкеры радіочастотних моделей, радіочастотні віртуальні інструменти і радіочастотні аналізатори.
VHDL і Verilog Функції: простий спосіб почати використовувати HDLs, імітація складних цифрових деталей, які не можуть бути змодельовані в SPICE, імітація VHDL і Verilog деталей без необхідності розуміти HDL синтаксис, закінчений інструмент конструювання з редакторами код, менеджерами проектів, імітацією, виведенням форми коливань і відладкою, сумісна імітація з SPICE, повна відповідність стандартам Multisim дозволяє працювати групі конструкторів над ідентичними схемами в реальному часі через локальну мережу або Інтернет.
За допомогою Multisim ви можете ввести спеціальні поля для характеристики деталей, такі як вартість, час постачання або переважний постачальник.

MULTISIM 10 + таблетка + серийник

размер: 315.4 Mb

одна із основних програм для тих хто працює в галузі електротехніки!

Категория: Полезные программы | Просмотров: 3111 | Добавил: ONNER | Рейтинг: 5.0/4 |
Всего комментариев: 1
1 QWERTY  
0
спасибо!мне по моей специальности(инженер электронщик) очень нужная программа!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск
Календарь
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
В закдадки
© 2024